Get Fit, Get Healthier, More Deeds

Junior Coach Activation Program

RM 150.00

 

Anda akan belajar :

  1. Step by step untuk memulakan business anda
  2. Belajar untuk sharing & bukan menjual
  3. 1:1 mentoring & training
  4. Review mingguan melalui Zoom untuk recap pembelajaran pada minggu tersebut
  5. Capaian kepada nota, panduan & skrip untuk berkomunikasi dengan customer melalui WhatsApp
  • Juga Belajar teknikal :

    1. Instagram Online Marketing
    2. Video & Picture Editing
    3. Facebook Ads
    4. Business Flow
    5. Coaching & Mentoring
  • Juga belajar life lesson :

    1. Time Management
    2. Money Management
    3. Goal Setting
    4. Balance 8 center of life

Description

Pengenalan

[ Obesiti di Malaysia ]

Tahap obesiti di Malaysia amat meruncing. Statistic dibawah merupakan contohnya :

Obesity, overweight rates remain high in Malaysia

 

Setiap cabaran pasti ada peluang. Nampak tak betapa besarnya market dlm industri ini ?

Someone has to do something, you maybe the one who want to take this mission the next level …

 

Misi Kami
Misi kami ialah untuk melatih 350,000 orang rakyat Malaysia mengamalkan pemakanan & gaya hidup sihat. 🎯🎯

Nampak banyak ya 350,000 tu. Sebenarnya just 1% dari rakyat Malaysia. 💕

Dan kami tak cukup tangan untuk membantu seramai itu. Kami mencari orang yg committed jadi wellness entrepreneur yang teachable, ada attitude utk memberi impact kepada komuniti, berani untuk kaya & membantu meramaikan lagi pemberi zakat, (bukan jadi penerima zakat).

 

JADI, KAMI MENCARI RAKAN BUSINESS YANG NAMPAK MISI NI.

 

Berita baik ialah, anda tak perlu untuk tercari-cari macamana nak bermula untuk GRAB THIS OPPORTUNITY. Anda tak perlu nak try & error untuk :

 

❌Belajar 3 tahun utk dpt degree dalam bidang nutrition (loan RM20,000)
Habis beribu-ribu utk ambil kursus Fitness Instructor (RM5,000)
Masuk kelas online marketing untuk belajar pasarkan perniagaan anda (RM3,000)
Hadiri Kursus Standard Operation Procedure (SOP) untuk Coaching & Mentoring customer anda untuk capai result (RM1,800)
Sewa premis wellness dengan menyewa premis kedai (sewa bulanan RM2,000 & deposit RM6,000)
❌Renovation
premis untuk consultancy & fitness activities (RM30,000)

 

TOTAL = RM67,800.00


Semua tu TAK PERLU.

 

Kami dah ada modul yang berstruktur dan lengkap dalam Junior Coach Activation Program (JCAP) dan tak perlu KELUAR MODAL BERPULUH RIBU untuk MULA.

 

YURAN KOMITMENT

Yuran untuk Junior Activation Program (JCAP) hanya RM150 (Seratus lima puluh ringgit). Dan wang anda sebanyak RM40 akan dikembalikan semula jika melengkapkan tugasan dalam program. Ini bermakna anda hanya perlu bayar duit KOMITMENT sebanyak RM110 sahaja diakhir program ini. (Untuk member GoFitWithMe yg pernah mengaktifkan account bersama GoFitWithMe hanya perlu membayar RM50 sahaja)

 

Mana nak cari kursus yang belajar kewangan, social media ads dan terus menjurus untuk memberi impak kepada masyarakat dengan harga macam ni … Kami mencari orang yang berwawasan yang melihat setiap cabaran ada peluang. Cabaran obesiti di luar sana sangat besar. Nampak tak berapa ramai kita perlukan untuk sama2 menjayakan misi melatih 1% dari rakyat Malaysia ?

 

Kalau anda banyak duit, simpan duit anda untuk dilaburkan kat marketing untuk meningkatkan brand anda. Bayar kat Facebook ke, Google ke. Supaya lebih ramai orang kenal anda, lebih ramai anda bantu untuk sihat. Jadi tak perlu spend banyak2 kat kursus2 diluar sana.

 

Apa anda dapat dalam tempoh program 4 minggu ni ?

 

Anda akan belajar dengan mentor-mentor Wellness Entrepreneur yang dah berada dalam industri selama 5-14 tahun. Yang mempunyai misi sama dalam Social Enterprise. Social Enterprise ialah business berorientasikan impak kepada komuniti (anda boleh Google pasal ni).

 

Anda juga akan dimasukkan ke dalam group support yang akan sama-sama menjayakan misi ini. Selain dari mentor, disitu juga anda akan belajar dari Senior-senior yang dah berjaya dalam industri ini.

 

Dan the best part, anda boleh rejoin kursus ini setiap bulan tanpa apa2 bayaran tambahan. Kita bantu sampai jadi !!

 

Jom jom !!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping